Succesvol afgeronde cursus Kademuren

Afgelopen week heeft medewerker Ruud Heurkens een cursus Kademuren gevolgd. Gedurende een vierdaagse cursus heeft hij kennis opgedaan over de verschillende aspecten rondom kademuren. Hierin zijn alle fases van het proces, ontwerp tot en met uitvoering, aan bod gekomen. De cursus bestond uit het volgen van diverse presentaties en werd afgesloten met een excursie bij de Maasvlakte.

“Tijdens de cursus heb ik het meeste geleerd over de detaillering van constructies. Er zijn veel ervaringen gedeeld over kademuren en gemaakte fouten in het verleden én hoe die zijn opgelost. De cursus was zeer waardevol en de kennis die ik heb opgedaan kan ik nu toepassen in mijn eigen werk” – Ruud Heurkens

Binnen ingenieursbureau Verhoeven en Leenders krijgen medewerkers regelmatig de mogelijkheid om hun kennis te verbreden door het volgen van cursussen en opleidingen. Op het gebied van civiele constructies is ingenieursbureau Verhoeven en Leenders continue in beweging. De gevolgde cursus biedt ons en onze klanten weer nieuwe mogelijkheden.