Stage/Afstuderen

Ben jij student in de Civiele Techniek, Bouwkunde of IT? Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage, waarin jij het verschil kunt maken en mee mag werken aan complexe vraagstukken op het gebied van constructieve veiligheid? Wil je leren van de beste experts op jouw vakgebied?

Verhoeven en Leenders heeft een aantal uitdagende (afstudeer)projecten voor je klaar staan. Bij ons werk je in een innovatieve, bevlogen omgeving en draag je bij aan oplossingen die een grote impact hebben op veiligheid van mensen.

Tijdens een stage bij Verhoeven en Leenders ben je verzekerd van goede begeleiding. Je krijgt een vaste begeleider, waarbij je altijd bij terecht kunt. Bovendien werk je met de nieuwste technieken en inzichten en willen je collega’s je graag zaken bijleren. Samen met een team aan experts krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en begeleiding om verder te groeien.

Als blijkt dat we uitstekend bij elkaar passen, kun je na je stage wellicht aan de slag bij ons. Sowieso staat deze ervaring goed op je cv.