Integraal constructeurs

Wij zijn Verhoeven en Leenders. Een deskundig advies- en ingenieursbureau met een dertigtal medewerkers op het gebied van bouw en infra. U kunt bij ons terecht voor een ontwerp of advies over constructies van zowel nieuwbouw, verbouw als herbestemmingen. Maar we kunnen ook de realisatie van een constructie voor u coördineren of optreden als hoofdconstructeur voor het gehele traject.  Ook voor tenders ( vaak op basis van NCNP ) bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn zowel thuis in de bouwkunde als in de civiele techniek. Daarom noemen we onszelf ook wel integraal constructeurs; we brengen kennis en ervaring mee vanuit verschillende vakdisciplines. In alle gevallen kunt u rekenen op praktische, maakbare ontwerpen.

Why?

Omdat mensen moeten kunnen vertrouwen op een veilig gebouwde woon- en werkomgeving.

 

Integraal

Door de combinatie van verschillende kennisvelden binnen ons bureau kunt u rekenen op een integrale aanpak, met het voordeel dat u maar met één partij schakelt. Onze ervaring met zowel boven- als ondergrondse constructies stelt ons in staat om samen met u te anticiperen op haalbaarheid. Resultaat: eventuele hobbels komen tijdig in beeld en worden opgelost!

 

Partnership

Wat ons bijzonder maakt? Van onze klanten horen we dat ze waarderen dat we proactief meedenken en kritisch durven zijn. We verbinden ons en voelen ons mede-eigenaar van uw vraagstuk. Dat betekent: korte lijnen, snel schakelen en afspraak is afspraak, ofwel: samenwerken op basis van partnership.

 

Passie

We vallen op door onze gedrevenheid. We zijn gewoon vakidioten, altijd op zoek naar een vakinhoudelijke uitdaging. Professionals met een voortdurende focus op verbetering. En komen we daarbij hobbels tegen? Dat stimuleert alleen maar onze creativiteit. Om het verschil te maken, moet je durven pionieren.

 

Kennis

Dat we goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen vinden we daarbij vanzelfsprekend. We willen voorop lopen, dus investeren we veel in kennisontwikkeling en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.

Geschiedenis