Over ons

Integraal constructeurs

Op zoek naar een constructief ontwerp of advies voor nieuwbouw, verbouw of herbestemming? Op zoek naar een deskundig ingenieursbureau dat de realisatie voor een constructie coördineert of als hoofdconstructeur het hele traject verzorgt? Of zoekt u een ervaren constructeur voor een tender?

Dan bent u bij Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders aan het juiste adres. Een hecht team van 25 deskundige en betrokken medewerkers staat garant voor een integrale aanpak en werkt samen aan vernieuwende oplossingen op het gebied van bouw en infra.

Constructieve veiligheid

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders verbindt, verbetert en borgt constructieve veiligheid. Zodat we samen met alle partners, in alle fases, bouw en infra veiliger maken en houden.

 

Integrale aanpak

Verhoeven en Leenders is thuis in zowel de bouwkunde als in de civiele techniek. Door de combinatie van verschillende kennisvelden binnen ons bureau kunt u rekenen op een integrale aanpak, met het voordeel dat u maar met één partij schakelt. Onze ervaring met zowel boven- als ondergrondse constructies stelt ons in staat om samen met u te anticiperen op haalbaarheid. Resultaat: eventuele hobbels komen tijdig in beeld en worden opgelost!

 

Samen staan we sterker

Wat ons bijzonder maakt? Van onze opdrachtgevers horen we dat ze waarderen dat we proactief meedenken en kritisch durven zijn. We verbinden ons en voelen ons mede-eigenaar van uw vraagstuk. Dat betekent: korte lijnen, snel schakelen en afspraak is afspraak, ofwel: samenwerken op basis van partnership.

 

Oplossingsgericht

We vallen op door onze gedrevenheid. We zijn gewoon vakidioten, altijd op zoek naar de beste oplossing. Professionals met een voortdurende focus op verbetering. En komen we daarbij hobbels tegen? Dat stimuleert alleen maar onze creativiteit. Om het verschil te maken, moet je durven pionieren.

 

Vooruitstrevend

Dat we goed op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen vinden we vanzelfsprekend. Om voorop te blijven lopen, heeft Verhoeven en Leenders een innovatieteam opgesteld. Onder leiding van Leon Leenders is dit team continu op zoek naar nieuwe kennis en technologie, om deze zo snel mogelijk in de praktijk te brengen.

Geschiedenis