De constructieve meedenkers

Leerbedrijf

Verhoeven en Leenders is een Leerbedrijf. Als leerbedrijf begeleiden wij niet alleen stagiaires, maar streven we er ook naar om stagiaires te laten groeien in hun kennis en kwaliteiten. 

Studenten kunnen bij ons stage lopen en afstuderen. Tijdens een stage of afstudeerproject bij ons wordt er gewerkt aan leerdoelen. Deze mag de student zelf bepalen en worden in overleg met de stagebegeleider definitief gemaakt. Op die manier kunnen stagiaires hun kennis verbreden of verdiepen op een gerichte manier die aansluit bij wat zij interessant vinden.

Leerling-leermeester

Om onze interne kennis te verspreiden, maken we gebruik van “leerlingen” en “leermeesters”. Daarbij kan iedereen leermeester zijn op een vlak waar hij of zij goed in is en kan iedereen leerling zijn op een vlak waar hij of zij iets wil leren. Door op deze manier kennis te verspreiden merken wij dat stagiaires en medewerkers op een prettige manier met elkaar samenwerken.

Kennislunch

Heerlijk lunchen met een Brabant worstenbroodje om elkaar op een laagdrempelige manier te leren kennen, dat doen wij tijdens onze maandelijkse kennislunch. Tijdens deze lunch worden door collega’s, stagiairs of leveranciers presentaties gegeven. Deze presentaties bevatten gevarieerde onderwerpen, zoals specifieke projecten en de uitkomsten van een onderzoek of een introductie voor nieuwe software.

Externe opleiding

Om kennis te vergaren die we (nog) niet in huis hebben nemen onze medewerkers deel aan externe cursussen en opleidingen.