Leerbedrijf

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage of een uitdagend afstudeerproject? Dan ben je wellicht bij ons aan het goede adres!

Ieder halfjaar hebben wij verschillende stage- en afstudeerplekken beschikbaar, zowel op het gebied van bouwkundige als civiele werken en IT-projecten.

Als je bij ons stageloopt of afstudeert word je begeleid door een van onze stage- of afstudeerbegeleiders. Tijdens een stage of afstudeerproject werk je aan leerdoelen. Deze mag je zelf bepalen en worden in overleg met de begeleider definitief afgestemd. Op deze manier kun je jouw kennis verbreden of verdiepen op een gerichte manier die aansluit bij wat jij interessant vind.

Leon Leenders: “Als leerbedrijf begeleiden wij niet alleen stagiaires, maar streven wij er ook naar om stagiaires te laten groeien in hun kennis en kwaliteiten.”

Heb je een vraag over stagelopen of afstuderen bij ons? Dan helpen we je graag, vul onderstaande contactformulier in en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Contactformulier

Onze begeleidingsmethode: Leerling-leermeester

Onze medewerkers hebben veel kennis. Om deze kennis te verspreiden maken wij gebruik van “leerlingen” en “leermeesters”. Bij ons kan iedereen leermeester zijn op het vlak waar hij of zij goed in is, en iedereen kan leerling zijn op het vlak waar hij of zij iets van wil leren. Deze manier van samenwerken wordt door onze stagiaires en medewerkers als erg prettig en laagdrempelig ervaren.

Meer informatie over beschikbare stage- en afstudeerplekken vindt je via onderstaande links.

Stagelopen

Afstuderen