Innovaties

Elke dag beter, veiliger en duurzamer

Hoe ziet onze wereld er over 10 jaar uit? Welke technische oplossingen maken onze leef- en woonomgeving veiliger en prettiger? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, heeft Verhoeven en Leenders een innovatieteam opgesteld.

Onder leiding van Leon Leenders is dit innovatieteam continu op zoek naar nieuwe kennis en technologie, om deze vervolgens zo snel mogelijk in de praktijk te brengen.

Toekomstvisie

Onze toekomstvisie is hierbij leidend: elke dag werken we hard om een digital twin te realiseren. Oftewel een digitale tweeling van het fysieke object. Deze dynamische digitale weergave vergroot veiligheid, maakt logistiek efficiënter, verhoogt de circulariteit, bespaart kosten en verhoogt de efficiency van facilitymanagement en onderhoud.

Het BIM ISO19650 certificaat is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambitie om voorop te blijven lopen. Dit brengt ons dichter bij de volgende belangrijke digitaliseringstap: de stap naar integrale samenwerking middels een data-driven ontwerpproces om digital twins van de gebouwde omgeving mogelijk te maken.

Wilt u meer weten over onze innovaties?

Mail naar Leon Leenders