Duaal student Tom

´╗┐Lees hieronder de ervaringen van Tom van Hal als duaal student. Tom is inmiddels afgestudeerd en werkzaam bij ons.

Hallo,

Mijn naam is Tom van Hal.
Ik ben als duale student werkzaam bij Ingenieursbureau Verhoeven & Leenders.
Een duale studie houdt in dat ik twee dagen per week naar school ga en de overige drie dagen aan het werk ben bij mijn leer-/werk bedrijf. Op deze manier kan ik mijn theoretische kennis, welke ik leer op school, meteen in de praktijk brengen tijdens mijn werk.

Dit bedrijf sluit perfect aan op mijn studie Bouwkunde, met als uitstroom richting constructief. In dit bedrijf wordt er veel aandacht besteed aan mijn studie. Hier ontvang ik de nodige ondersteuning zodat ik mezelf kan ontwikkelen aan de hand van mijn gestelde leerdoelen.
Ik heb wekelijks contact met mijn leer/werk begeleider om mijn voortgang te bespreken. Ook op de werkvloer is er de nodige aandacht voor mijn leerdoelen. En bovendien is er een leuke werksfeer wat de toenadering bevorderd.

Ik kan het iedereen aanraden om een stage of duale studie te volgen bij Ingenieursbureau Verhoeven & Leenders.