Bouwbegeleiding

Tijdens de bouw adviseren wij u graag over de uitvoering en komen we graag langs tijdens de bouw voor bouwcontroles om de veiligheid van de constructie te waarborgen.

Uitvoeringsadvies

Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen, daarom adviseren wij regelmatig over bouwplaatsinrichtingen, fasering en uitvoeringsmethoden. Samen met u streven wij naar een soepel  uitvoeringsproces en een kostenefficiënte verloop.

 

Site-engineering

Tijdens de uitvoering zijn tijdelijke constructies nodig zodat de veiligheid gewaarborgd blijft. De tijdelijke constructies dienen snel en praktisch aangebracht en verwijderd te worden. Wij assisteren u graag bij het bedenken en doorrekenen van deze constructies.

Tijdens de realisatie van een ontwerp kunnen ook onverwachte vragen of uitdagingen ontstaan. Als dit zich voordoet voorzien wij u graag van snelle en doordachte oplossingen.

 

Bouwcontrole

Om de kwaliteit op de bouwplaats te borgen, kunnen wij op aanvraag constructieve bouwcontroles uitvoeren op uw locatie. Op deze manier weten aannemer en opdrachtgever zeker dat het juiste gebouwd wordt, en worden fouten voorkomen.